31 Ocak 2011 Pazartesi

Nees'ten akıllı perdeler...

      Centronic Akıllı Motorlar ailesinin, kullanıcılarına sunduğu avantajlar şimdi de Tente ve Perde Motorlarında da sunuluyor. Değişen kullanıcı talepleri doğrultusunda geliştirilen bu özel motorlar, perde ve tentelerin kullanımını daha kolay ve konforlu bir hale getirdi.
    
     Akıllı motorlar olarak lanse edilen bu ürün yelpazesi, kullanıcının, tüm isteklerine cevap verebilmesi için özel olarak tasarlandı. Kullanım sırasında kolaylık ve güvenlik sağlayıcı bir çok özellikle donatılan perde ve tente sistemleri, sıkışmaları önleyici özel bir sensör ile herhangi bir sıkışmayı anında algılayıp motorları durdurabiliyor.
    
     Bu sensör, beklenmeyen durumlarda yaralanma riskini ortadan kaldırıyor. Başlama ve bitiş noktaları ayarlanabilen perde ve tenteler, gün içinde belirlenen konumlara manuel ya da otomatik olarak getirilebiliyor. Sisteme entegre edilebilen bir çok modül ile konfor ve güvenlik de artırılabiliyor. Bunlardan en önemlileri güneş ve rüzgar sensörü.
     
      Güneş ışınlarının rahatsız etmeye başladığı zamanlarda veya rüzgarlı hava koşullarında, otomatik olarak perde ve tentelerin kapanmasını veya açılmasını sağlayarak konforunuzu artırıyor. Kullanıcının evde bulunmadığı durumlarda da perde motorlarının programlanarak belli zamanlarda açılıp kapanmaları sağlanabiliyor. Bu sayede ekstra güvenlik de sağlanabiliyor.
    
     Birden fazla perde ve tente veya panjur ünitesinin, tek bir komutla açılıp kapanması için kablolu ya da kablosuz olarak entegre edilebilen motorlar, bu yönüyle de ayrı bir kolaylık ve konfor sunuyor.
    
     Bu entegrasyonu sağlarken kullanılabilecek kablosuz modüller ile gereksiz kablo yoğunluğu ve montaj problemleri minimuma indirilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler