31 Ocak 2011 Pazartesi

Huzurlu, pratik, kullanışlı mekanlar.

Modern Country etkisi
      Şehirlerin karmaşasından ve yorucu koşullarından sıkılan insanlar ev dekorasyonunda doğaya uyumlu, basit ve sade yaşamı tercih etmeye başladı. Geleneksel country tarzının gözü yoran unsurlarına karşılık ,basit ve sofistike çizgilerin karışımından oluşan modern country tarz klasik country dekorasyonun yerini aldı.
    
     Huzurlu, pratik, kullanışlı mekanlar. Hasırlar, sepetler, kumaş giydirilmiş sandalyeler, beyaz, sarı tonları, mavi, krem yeşil, gül kurusu, kahverengi tonları, eskitme mobilyalar, ekose, çizgili duvar kağıtları, patchwork, beyaz işli dantelli, yatak örtüleri. Mutfakta, raflara dizilmiş tabaklar, aluminyum lambalar, kafesli dolaplar...
     
      Beyaz, krem, kahverengimsi gri ve bisküvi rengi gölgeler ışığın ve atmosferin etkisini yansıtır. Vazolar içinde çiçekler dekorasyonu tamamlar. Ahşabın ve beyazın sadeliğini yastıklar renklendirmiş.
    
     Mutfakta doğal boyalı ahşaplar, çelik aksesuarlar, krem rengi pamuklu havlular, çelik askılıklarda mutfak gereçleriyle düzenli bir görünüm elde edilebilir.
    
     Modern country etkisi ferforje sandalye, yatak başı, raf, merdiven korkuluğu ile desteklenir. Yemek masasına serilen rengarenk bir örtü, mumlu bir aydınlatma, ahşap masa ve minimal sandalyeler... Mavi, country stilin vazgeçilmez rengidir. Okyanus mavisi ve beyaz ana renkler olarak kullanılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler